خوردن باقلا (باقالي) در بارداري

۱۱,۷۹۶ بازديد

 

باقلا يا باقالي، دانه اي پركالري، مملو از پروتئين، پتاسيم، آهن، مس، منگنز، منيزيم، كلسيم، ويتامين C، ويتامين A و فولات است.
به گزارش ني ني سرچ، به خصوص فولات بالاي موجود در باقلا، مي تواند مصرف آن را براي زن حامله بسيار مفيد كند.
با اين حال همواره در مواجهه با مصرف باقالي براي زن باردار، يك خطر وجود داشته است: فاويسم.
(فاويسم يا بيماري باقله اي) يك بيماري ژنتيكي خوني بسيار شايع در دنياست كه مبتلايان به آن گلبول هاي قرمز طبيعي ندارند.
عليرغم اينكه تا 15% مردم ايران و تا 600 ميليون نفر در سرتاسر دنيا به فاويسم مبتلا هستند، خوشبختانه اين بيماري عوارض خاصي ندارد.
بلكه بدن مبتلايان فقط نسبت به خوردن باقالي و برخي داروها حساسيت نشان مي دهد.
اين گمانه وجود دارد كه مصرف باقالي در حاملگي ممكن است خطر ابتلاي جنين را به بيماري فاويسم افزايش دهد.
هرچند كه اين موضوع در مجامع علمي هنوز پذيرفته نشده است.
خطر ديگر مصرف باقالي در بارداري ناشي از انواع ميكروب هاي بيماري زاي موجود در آنست كه مي طلبد در صورت تمايل براي استفاده، به خوبي آنها را بشوييد و از مصرف باقالي در محيط هاي آلوده خودداري نماييد.
در انتها لازم است بدانيد اولاً باقلا از ضروريات رژيم غذايي زن باردار محسوب نمي شود.
ثانياً در صورتي كه به فاويسم مبتلا هستيد از خوردن آن صرفنظر كنيد.
ثالثاً جوانب احتياط و تعادل در مصرف را در خودن باقالي رعايت كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.